No a la violència contra la dona


contacte
El Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona es celebra anualment cada 25 de novembre.
 
La violència contra la dona segueix sent una pandèmia global. Fins a un 70% de les dones pateixen violència en la seva vida.
Es pot presentar en molts àmbits: físic, sexual, psicològic i econòmic.. i es dóna en tots els països i  cultures, i independentment de la classe social, la raça o l'ètnia.
La violència sexual i basada en el gènere és la forma més extrema de la desigualtat global i sistèmica que pateixen les dones i les nenes. A tot el món, una de cada tres dones serà objecte de violència física o sexual en algun moment de la seva vida, en formes que van des de la violació i la violència domèstica fins a la intimidació i l'assetjament a la feina i Internet.

La violència contra les dones i les nenes es pot evitar. La prevenció és possible i essencial.
Campanya ALBA contra la violència
Tots som responsables de prevenir i posar fi a la violència contra les dones i les nenes, començant per eliminar la cultura de discriminació que permet que aquesta violència continuï. Hem de destruir els estereotips de gènere i les actituds negatives, adoptar i aplicar lleis per prevenir i posar fi a la discriminació i l'explotació i fer front als comportaments violents quan els veiem.

Aquest Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència Contra la Dona és una oportunitat perquè totes les persones renovin el seu compromís de prevenir i eradicar totes les formes de violència contra les dones i les nenes.

Des de L’Associació Alba, ens comprometem a ocupar-nos d'aquesta qüestió amb tota la serietat que mereix, no només en aquest Dia Internacional, sinó cada dia.

segueix-nos

webalba

Comentarios

Entradas populares